27 januari 2022

Objectvergunning nodig. Snelontruiming regelt het!

Bij een verticale ontruiming komt een verhuislift goed van pas.

10 januari 2022

Verhuizing naar verzorgingshuis

Gaat uw naaste naar een verzorgingshuis? Soms moet een woning dan snel leeg.

20 december 2021

Fijne feestdagen

Snelontruiming wenst iedereen hele fijne feestdagen en een mooi maar bovenal gezond 2022.

1 december 2021

Pak 9.7% eindejaarskorting

Snelontruiming geeft in december 9.7% korting op de eindfactuur bij de ontruiming van alle soorten woningen en bedrijven.

23 november 2021

Ontruiming woning na overlijden

Snelontruiming ontruimt woningen na overlijden, Het bezemschoon opleveren van woningen en kamers in verpleeghuizen; het is ons specialisme.

12 oktober 2021

Woningontruimingen in Amsterdam

nelontruiming ontruimt woningen in Amsterdam. Het bezemschoon opleveren van woningen en appartementen in Amsterdam is ons specialisme.

30 augustus 2021

Snelontruiming.nl behaalt een 9.7

Het team van Snelontruiming zet zich dagelijks met veel enthousiasme en toewijding in voor de meest duurzame woning- of bedrijfsontruiming tegen de beste service.

3 augustus 2021

De kosten van een huisontruiming

Als u een huis, appartement of zorgkamer wilt laten ontruimen wilt u uiteraard van tevoren weten wat de kosten zijn. De kosten van verschillende ontruimers lopen erg uiteen.

29 juni 2021

Seniorenverhuizing en woningontruiming combineren

Gaat u zelf of uw naaste verhuizen van een woning naar een seniorenwoning of een verpleeghuis?

11 mei 2021

Een bedrijfsontruiming in Amsterdam

Bespaar tijd en besteed uw bedrijfsontruiming uit aan Snelontruiming. Bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij faillissement kan een bedrijfsontruiming nodig zijn.

13 april 2021

House Clearance

House clearance when moving, emigrating or after death. Snelontruiming helps you to empty the house. Call us on 088 – 80 40 355.

23 maart 2021

Woning bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren. “De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In het huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden.

9 februari 2021

Seniorenverhuizing

Snelontruiming biedt een speciale service voor senioren die gaan verhuizen. Speciaal voor deze doelgroep bieden wij praktische hulp en maatwerk door heel Nederland.

26 januari 2021

Tapijt verwijderen trap

Tapijt verwijderen op een trap is een lastige klus. Is het tapijt gelijmd, vast gespijkerd of een combinatie daarvan. Een 2e vraag is of de lijm op waterbasis is of nie

12 januari 2021

Lees klantreviews over Snelontruiming

Reviews zijn belangrijk als feedback voor onze diensten en geven ons waardevolle inzichten bij verbeterpunten. Positieve feedback wordt altijd enorm gewaardeerd;

5 januari 2021

Woningontruiming met spoed

Door allerlei onvoorziene gebeurtenissen kan er een situatie ontstaan waarin er haast geboden is bij het ontruimen van een woning, kamer of bedrijfsruimte.

15 december 2020

Corona lockdown | Wij blijven geopend!

Snelontruiming blijft geopend tijdens de lockdown. De Rijksoverheid heeft een lijst gepubliceerd met cruciale beroepen

9 december 2020

Snelontruiming doneert aan de Kringloop

Snelontruiming doneert aan diverse kringloopwinkels. Bij een woningontruiming na overlijden blijkt er vaak nog goed bruikbare inboedel te zijn. 

24 november 2020

Overlijden. Wat kan en moet ik regelen?

Is iemand in uw omgeving overleden? Dan krijgt u mogelijk te maken met aangifte van overlijden doen, de uitvaart organiseren, de administratie en andere geldzaken afwikkelen.

10 november 2020

Kosten van een woningontruiming

Als u een woning wilt laten ontruimen wilt u uiteraard van tevoren weten wat de kosten zijn. De kosten van verschillende ontruimers lopen erg uiteen.

20 oktober 2020

Vastgoedbeheer en ontruimingen

Bent u vastgoedbeheerder en heeft u te maken met de ontruiming van een woning of bedrijfspand? Snelontruiming is uw partner.

13 oktober 2020

Ontruiming winkelpand

De ontruiming van een winkelpand bij sluiting of bij verhuizing? Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken.

1 september 2020

Woningontruiming expats

In het afgelopen jaar zijn gemiddeld meer expats hun baan kwijt geraakt vanwege Corona. House Clearance Expats Lost your job, back home?

18 augustus 2020

Woningontruiming bij huurachterstand

Wat gebeurt er als u de huur van uw huurwoning niet kan betalen. Bij een huurachterstand van 3 maanden of meer kunt u uw woning al worden uitgezet.

11 augustus 2020

Woningontruiming senioren

Snelontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van seniorenwoningen. Gaat uw moeder/vader of familielid verhuizen naar een verpleeghuis dan kunnen wij helpen

4 augustus 2020

Woningontruiming bij emigratie

Woningontruiming bij emigratie, deze beslissing heeft u waarschijnlijk al een tijd terug genomen. Echter nadert het moment van vertrek.

30 juni 2020

Ontruiming met spoed

Door allerlei onvoorziene aanleidingen kan er een situatie ontstaan waarin er haast geboden is bij het ontruimen van een woning, seniorenflat, zorgkamer of bedrijfsruimte.

23 juni 2020

Ontruiming bij faillissement

Verkeert uw onderneming in zwaar weer? Snelontruiming biedt u een helpende hand bij de ontruiming of verhuizing van uw bedrijf.

13 mei 2020

Woningontruiming Corona

Snelontruiming is gespecialiseerd in het ontruimen van besmette woningen. Wij volgen de protocollen volgens het RIVM om onze werknemers en klanten tegen het corona virus te beschermen.

16 april 2020

3 TIPS | Thuis duurzaam leven

Er zijn heel veel makkelijke tips om je leven te verduurzamen. Door een paar kleine aanpassingen thuis creëer je al minder impact op het milieu. Hierbij delen wij 3 tips die je zelf gemakkelijk kan toepassen. 

30 maart 2020

Meet The Team ????| Martin Uiterlinde

Martin is een echt mensen-mens en kan zich goed inleven. Deze mooie eigenschappen komen goed van pas bij zijn werkzaamheden.

19 maart 2020

COVID-19 Update | Wij blijven geopend!

Wij komen u helpen opruimen! Alle woning- en bedrijfsontruimingen van Van Paridon Ontruimingen en Snelontruiming kunnen we in de huidige omstandigheden blijven uitvoeren.

16 maart 2020

No Time To Waste!

In de huidige tijd en veranderende markt is de circulaire wereld niet meer weg te denken. Met van Paridon Ontruimingen hebben we als doel om slim en duurzaam om te gaan met afvalstromen en grondstoffen.

15 oktober 2019

Van Paridon Groep neemt activiteiten van Snelontruiming over

Verheugd zijn wij om te mogen aankondigen dat van Paridon Groep per 1 november 2019 de woningontruiming activiteiten van Snelontruiming zal overnemen.

Bekijk andere

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact