Werken aan vandaag met de visie van morgen

Werken aan vandaag met de visie van morgen

Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie.

Wij geloven in vooruitgang, een beweging naar voren. Sterker, wij zijn die beweging. Wij inspireren, informeren en activeren anderen om zich aan te sluiten bij deze beweging. Daarom werken we samen met innovatieve partijen en partners om een invulling te geven aan deze doelstellingen.

Al 95 jaar in beweging

Sinds de oprichting van het eerste transportbedrijf van Piet van Paridon in 1925 geloven we in vooruitgang. Een beweging naar voren waarin we onszelf telkens opnieuw uitvinden.

We zijn een familie

Wij zijn een team van noeste arbeiders, visionairs, verkopers, afvalopruimers, en vele anderen. We zijn een familie. Zoals iedere familie denken we aan, en om elkaar. We zijn eigenwijs, kundig, direct en duidelijk in onze visie en in ons handelen.

Het is tijd voor actie

Met de voeten in de modder, gezond verstand en oog voor kwaliteit dragen wij bij aan een toekomst waarin we allen willen en kunnen leven. En ja, we zijn daarin een klein radertje in een groter geheel. We zijn graag het vliegwiel die anderen aanzetten tot actie.

Samen maken we het verschil

Onze klanten zijn onze partners. Samen werken we aan innovatieve duurzame (dus slimme) oplossingen en producten. Er is namelijk geen tijd meer om te wachten. Er is actie nodig

 

 

Van Paridon Ontruimingen

Slim opgeruimd!

Van Paridon Ontruimingen is een onderdeel van What A Waste, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de transport- en recyclingbranche. Dankzij het netwerk van WAW en haar sterke positie in de markt zijn we in staat om steeds verder te professionaliseren.

De afgelopen 95 jaar heeft de familie van Paridon een brede ervaring opgedaan in verschillende branches en disciplines. Van transport & logistiek en afvalverwerking tot facilitaire dienstverlening. Vandaag is What A Waste actief met verschillende merken waarmee we elk een ander vraagstuk kunnen oplossen. Elk van onze merken heeft haar eigen doelgroep en doelstellingen. In ruim 95 jaar heeft van Paridon zich ontwikkeld tot een specialist in duurzame afvalvraagstukken.

Why waste your time?

Ons team bestaat uit enthousiaste, ambitieuze en gemotiveerde mensen. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en een ongedwongen, prettige werkomgeving waarin veel ruimte voor ontwikkeling wordt geboden.

Werken bij What A Waste! voor als je ├ęcht ambitie hebt. Interesse?

Contact