Familiebedrijf met 95 jaar ervaring

Familiebedrijf met 95 jaar ervaring

Van Paridon Ontruimingen is onderdeel van Van Paridon Groep, een familiebedrijf met 95 jaar ervaring. U kunt op ons vertrouwen voor een persoonlijke aanpak en snelle service. Onze klanten geven ons een score van 9.7 en daar zijn wij trots op!

  • Familiebedrijf met 95 jaar ervaring.
  • Persoonlijke aanpak en zeer flexibel.
  • Snelle en professionele service.

Wat klanten over ons zeggen

prima

vlot en zorgvuldig gewerkt
20-10-2023 - Doorn

Keurig conform afspraak!

Vanaf de offerte n.a.v. eerste locatiebezoek t/m oplevering na ontruiming heb ik een uitstekend gevoel gehad. Alles keurig ontruimd, conform de vooraf gemaakte afspraken.
17-07-2023 - Zeist

Wordt met zorg en volgens afspraak ontruimt

Nu mijn 2e keer dat ik gebruik hebt gemaakt van de diensten van Van Paridon. Goede en prettige communicatie, gespecificeerde offerte, redelijke prijs,met zorg ontruimd! Zeer aan te bevelen!!
25-06-2023 - Werkhoven

voor de 3e keer uitstekend

Netjes Professioneel Betrouwbaar
04-06-2023 - Leusden

Geweldig volgens afspraak en daardoor heb je geen zorgen. . .

Na het overlijden van mijn dierbare werd ik geholpen om deze klus zonder zorgen aan het team kon overlaten. Alle wensen werden met respect behandeld. Na afloop kan ik met een goed gevoel hier op terug kijken en dat geeft een goed gevoel.
25-04-2023 - Naarden

Geweldig

Werdt op hoogte gehouden hoe ver ze waren en bij vragen belden ze mij
14-04-2023 - Leiden

Uitstekend

Volgens mij zijn er wel van jullie kant verkeerkegels achtergelaten. Die kunnen jullie natuurlijk ten alle tijde ophalen.
14-04-2023 - Amstelveen

Geweldig, wat een team !

Snelle goede duidelijke offerte en afspraken. Doen wat ze beloven en op de afgesproken tijd. Alles is perfect uitgevoerd. Top medewerkers, efficiënt, vriendelijk, gezellig en goed gevoel voor humor !
07-04-2023 - Hilversum

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Martin Uijterlinde
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming.“

Martin Uijterlinde

Accountmanager

Contact