Als professionele verhuizer dragen wij zorg voor uw spullen.

Als professionele verhuizer dragen wij zorg voor uw spullen.

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Wij maken graag samen een verhuisplan en helpen u ontzorgen. Indien gewenst zorgen wij voor de vergunningen, kunnen we helpen bij het inpakken en de demontage van uw meubilair. Uiteraard leveren wij verhuisdozen, verhuiskleden, rolkarren, steekwagens, hondjes, noppenfolie en krimpfolie. Alles om uw verhuizing zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Timing en coördinatie spelen een belangrijke rol bij een verhuizing. Vertrouw op ons voor al uw verhuizingen, op elk gewenste moment, en bespaar uzelf tijd en stress.

Van Paridon Ontruimingen is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen en ontruimingen. Wij begrijpen als geen ander dat iedere steun bij het schoon opleveren van een huis of bedrijfspand een zorg minder is. Wij zijn een familiebedrijf en u kunt er op vertrouwen dat we ons over u ontfermen. Naast het verhuizen van uw spullen bieden wij diensten aan voor het bezemschoon opleveren en (herstel)werkzaamheden ter bevordering van de oplevering.

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Laat Van Paridon Ontruimingen de klus voor u klaren. Inpakken en verhuizen, het is ons vak! Van Paridon Ontruimingen werkt efficiënt, veilig en snel.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor van Paridon Ontruimingen

 • Snel aan de slag.
 • Onze klanten geven ons een 9.7.
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring.
 • Persoonlijke service op maat.
 • We verzorgen woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland.
 • We leveren bezemschoon en ongestoffeerd op.
 • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel.
 • We verzorgen kleine verhuizingen.
 • Inzetbaar voor klein sloop- en/of demontage werkzaamheden.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw verhuizing
 • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Ik sta voor u klaar en bespreek graag uw vragen over uw verhuizing.“

Floris van Paridon

Bel ons voor een offerte of vraag eenvoudig een verhuizing aan via het offerteformulier op de website.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een voorinspectie. We bespreken uw wensen en kijken naar eventuele bijzonderheden.

U ontvangt digitaal uw offerte. Is deze goedgekeurd? Dan plannen we een datum voor de verhuizing in!

Wij komen graag bij u langs voor de verhuizing.

Van Paridon Ontruimingen verhuist voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.
“Van Paridon Ontruimingen verhuist voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.”

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Van Paridon Ontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

Nee. in principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning

“De verhuizing is van a tot z geregeld met aandacht voor de kleinste details. De oplevering van ons oude huis was zonder problemen. Uitstekende service en erg vlug geholpen.”
De verhuizing is van a tot z geregeld met aandacht voor de kleinste details. De oplevering van ons oude huis was zonder problemen. Uitstekende service en erg vlug geholpen.

Contact