Gaat uw naaste naar een verzorgingshuis? Soms moet een woning dan snel leeg. Een goede voorbereiding maakt de overgang naar het verzorgingshuis wat gemakkelijker. Jaarlijks gaan tienduizenden ouderen naar een verzorgingshuis of andere instelling. Heeft u al nagedacht over de spullen. Wat gaat er mee en wat mag weg? Meestal is de ruimte in een verzorgingshuis een stuk kleiner.

Martin Uijterlinde van Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de woning: welke spullen gaan er mee en welke weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Snelontruiming helpt bij het bezemschoon opleveren van huur- en koopwoningen. Het praktische gedeelte lossen wij voor u op: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken en ga zo maar door.
Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies voor een plan van aanpak.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact