‘s-Graveland, 15 oktober 2019

Verheugd zijn wij om te mogen aankondigen dat van Paridon Groep per 1 november 2019 de woningontruiming activiteiten van Snelontruiming zal overnemen. Oud eigenaar Mike Kleinjans van Snelontruiming en algemeen directeur van Van Paridon Groep, Paul van Paridon hebben inmiddels de koopovereenkomst getekend.

Van Paridon Groep zal de activiteiten van Snelontruiming voortzetten onder dezelfde vertrouwde naam en heeft als doelstelling Snelontruiming verder uit te bouwen als landelijk merk in woningontruimingen. Een deel van de zakelijke ontruimingen zullen door oud-eigenaar Kleinjans onder een nieuw te starten bedrijf worden voortgezet. Nieuwe acquisitie zal worden gedaan onder de naam Van Paridon Ontruimingen.

Klanten zullen in de eerste instantie weinig merken van de overname. We doen ons uiterste best om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, u behoudt de vertrouwde service: snel, transparant en persoonlijk, hetgeen ontzettend goed aansluit bij Van Paridon, een familiebedrijf met ruim 95 jaar ervaring in transport & logistiek, afvalinzameling en facilitaire dienstverlening. Met de integratie binnen Van Paridon Groep, kunnen klanten van Snelontruiming profiteren van het netwerk van VPG.

”De overname van Snelontruiming was een logische stap voor Van Paridon Groep”, aldus Floris van Paridon, adjunct-directeur van Van Paridon Groep. ”Het afgelopen jaar hebben wij besloten onze focus te verleggen naar projectmatige dienstverlening. Wij zijn een servicebedrijf, afvalinzamelaar en opruimbedrijf waarbij circulair denken en persoonlijke service integraal onderdeel is van onze identiteit. Bij woningontruiming hebben we te maken met het inzamelen van oude inboedels, welke op een verantwoorde manier een nieuwe bestemming dienen te krijgen.

Dit doen we door zoveel mogelijk bruikbare spullen een tweede leven te geven. Dit kan door het refurbishen en upcyclen van bestaande producten, maar ook door datgeen wat niet meer bruikbaar is, op een duurzame manier te recyclen. Met onze gedeelde ervaring en passie voor duurzaam afvalbeheer kunnen wij dus onze krachten bundelen en onze doelstellingen tot een circulaire economie nog beter waarmaken.”

Mike Kleinjans en Paul van Paridon zullen de komende periode intensief samenwerken om de integratie van Snelontruiming binnen VPG tot een succes te maken, maar ook daarna onderhouden wij goede banden tussen de twee bedrijven en zullen we blijven samenwerken om klanten de beste dienstverlening rondom ontruimingen te kunnen bieden. De overige medewerkers van Snelontruiming verwelkomen wij met veel plezier binnen de Van Paridon Groep.

Namens de directie,

Het team van Snelontruiming.nl

www.snelontruiming.nl

088 – 80 40 355

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact