Hulp nodig bij een bedrijfsontruiming of verhuizing?

Hulp nodig bij een bedrijfsontruiming of verhuizing?

Van Paridon Ontruimingen is een gerenommeerd familiebedrijf dat stipt en accuraat te werk gaat en gespecialiseerd is in bedrijfsontruimingen, verhuizingen en sloop-, constructie- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij slopen, verhuizen, demonteren en verwijderen wat u van ons wilt met een glimlach en zorgen er voor dat u snel verder kan.

Van Paridon Ontruimingen werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren, maar ook rechtstreeks voor bedrijven. Of het nu gaat om het leeghalen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Van Paridon Ontruimingen werkt efficiënt, veilig en snel.

Bedrijfspand ontruimen? Regel het snel en makkelijk via Van Paridon Ontruimingen! Ook kan de kantoorontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand of opslag. Van Paridon Ontruimingen demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Indien de ontruiming in een drukke straat is, zorgen wij voor de benodigde ontheffingen, zoals een parkeervergunning. Van Paridon Ontruimingen heeft een verhuislift, zodat alles snel naar beneden kan. Bent u actief in de detailhandel en wilt u verhuizen naar een andere locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Een offerte aanvragen gaat gemakkelijk en snel. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons en de ontruiming kan vaak al binnen een week worden ingepland! Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Bedrijfsontruimingen

Laat ons uw huis schoon opleveren

Wilt u uw oud onderkomen schoon achterlaten? Wij zorgen er voor dat alles spic en span achter wordt gelaten.

Sluiting of faillissement

Wij helpen u graag in roerige tijden

Hulp bij een faillissement kan iedereen gebruiken. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. We werken graag mee aan een snelle afhandeling.

Kantoor/afdeling verhuizen

Wij gaan snel en efficiënt te werk

Bij kleine verhuizingen helpen wij graag mee. Wij sjouwen zonder te mauwen. Zo kunt u snel weer aan de slag op een opgeruimde werkplek.

Kantoor schoon opleveren

Bezemschone oplevering? Doen we!

Nieuwe spot gevonden voor uw bedrijf? Geen zorgen, wij regelen het dat u het schoon achter laat en staan garant voor een soepele oplevering.

Ontruimen na brand

Onze specialisten gaan secuur te werk

Stond uw bedrijfspand in brand? Licht ons in en wij helpen u met het ontruimen van uw pand. U kunt op ons vertrouwen!

Ontruimen na overstroming

Wij gaan vakkundig te werk

Ook bij overstromingen staan we klaar voor u. Om de klus snel te klaren, is efficiëntie en kennis van zaken hierbij van groot belang.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw bedrijfsontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken

 

Floris van Paridon
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming“

Floris van Paridon

Onze werkwijze

Bel ons voor een offerte of vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op de website.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een voorinspectie.

U ontvangt digitaal uw offerte. Is deze goedgekeurd? Dan plannen we een datum voor de ontruiming in!

Wij komen graag bij u langs voor de ontruiming.

Contact