Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Heeft u te maken met een woningontruiming in Utrecht? Een helpende hand vindt u hier. Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar bij gevoelige zaken. Wij weten als geen andere dat het ontruimen van een huis een vervelende en zware klus kan zijn, waarbij het niet alleen gaat om persoonlijke bezittingen. Wij gaan altijd nauwkeurig te werk en luisteren graag naar uw wensen. Voor de overige spullen die u niet meer kwijt kan hebben wij altijd een milieuvriendelijke oplossing. Zo komen de spullen altijd op de juiste plek terecht en ontruimen wij uw woning in Utrecht vakkundig en met zorg. 

Woning ontruimen in utrecht

Een woningontruiming kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u door een vervelende periode heen gaat. Van Paridon Ontruimingen is al jaren het adres met betrekking tot het ontruimen van woningen, kantoorpanden etc. Heeft u te maken met een woning ontruiming in Utrecht? In heel Utrecht staan wij voor u klaar waaronder Nieuwegein, Zeist, en Houten. Wij garanderen u professioneel werk, zo leveren wij de woningen zeer netjes (bezemschoon) op, zoals van ons wordt verwacht. Na duizenden ontruimingen gedaan te hebben, hebben wij heel veel kennis en ervaring in deze branche. Daarom kunnen wij inspelen op verschillende soorten situaties. U kunt denken aan verhuizingen, een overlijden, emigraties, echtscheidingen en/of faillissementen.  

Wat klanten over ons zeggen

Geweldig, wat een team. Prettige personen, complimenten

Goed team, mooi samen gewerkt. Heel erg tevreden. en zoals gezegd tot op de laatste kruimel alles weggerwerkt. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen. Uitermate tevreden.
23-12-2022 - Amersfoort

Een topervaring!

Snel, goede communicatie, prettig contact, ontzorgt, doen wat ze beloven, ziet er top uit, heel erg blij mee, vakkundig, boven alle verwachtingen uitgevoerd. Zeer tot onze tevredenheid en zeker aan te bevelen!
19-12-2022 - Hilversum

Heel prettig en professioneel

Goed contact en uitvoering
05-11-2022 - Laren

Snel en accuraat

Een duidelijke offerte en duidelijke afspraken Keuring afgehandeld.
22-10-2022 - Hilversum

Prettige intake met Martin op locatie.

De intake over de werkzaamheden verliep goed en professioneel. De ontruiming zelf verliep goed en snel en heb ik via Facetime gesprek kunnen controleren. Ook fijn dat de laatste spullen die we nog willen bewaren door jullie bij ons thuis in Bussum zijn bezorgd.
18-10-2022 - Bussum

Uitstekende service

Maandag gebeld voor een ontruiming en op woensdag uitgevoerd. Zelf niet aanwezig hoeven zijn en alles is perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
18-08-2022 - Bussum

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd door twee hard werkende medewerkers. Respectvol en rustig alles doornemend. Wij zijn heel blij hoe dit verlopen is.
16-08-2022 - Utrecht

Een geweldig team en wat een perfecte aansturing van Irene!

Geen enkele opmerking, keurig gedaan. Mijn petje af voor de inzet bij een temperatuur van 39 gr.
20-07-2022 - Leusden

Kan niets meer vinden

In sneltreinvaart tempo is het huis verkoopklaar gemaakt. Diverse dingen zijn in het ongerede geraakt en of opgeslagen? Bijvoorbeeld,kan ik geen washandjes meer vinden. De badkamer ziet er gelikt uit,echter zonder genoemde washandjes,die ik nergens in het huis kan traceren. Sonja en Irene zijn zeer voortvarend te werk gegaan,wel prettig en aardig in de omgang,echte door de tijdsdruk en tempo,was ik niet in staat exact te volgen waar wat naar toe ging.
06-05-2022 - Huizen N-H

Geheel volgens opdracht uitgevoerd.

Levering precies als beloofd op het aangegeven tijdstip en zeer nette bezorging.
01-05-2022 - Zeewolde

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Martin Uijterlinde
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming.“

Martin Uijterlinde

Accountmanager

Contact