Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Het kan gebeuren dat u plotseling voor de taak staat om een woning te moeten ontruimen met spoed. Bijvoorbeeld omdat een huurcontract afloopt, een verhuizing onverwacht snel moet plaatsvinden, of na een overlijden. Een woningontruiming met spoed brengt vaak extra stress en druk met zich mee. Gelukkig kunt u rekenen op de snelle en zorgvuldige service van een professionele woningontruimer.

Onze woningontruiming met spoed service

Wij begrijpen dat u in een stressvolle situatie verkeert en zo snel mogelijk de woningontruiming wilt regelen. Daarom bieden wij onze woningontruiming met spoed service aan. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u een prijsindicatie te geven. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en wensen.

Woningontruiming met spoed

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op snelheid en zorgvuldigheid. Allereerst komen we bij u langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning, zodat we een inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. Vervolgens stellen we een offerte op maat voor u op, waarin we rekening houden met de gewenste opleverdatum en eventuele extra wensen.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met de woningontruiming. We zorgen dat we alles wat u niet meer wilt hebben netjes afvoeren en dat we de woning bezemschoon opleveren. Hierbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke spullen en zorgen we dat deze veilig worden opgeslagen of afgeleverd op een door u gewenste locatie.

Spoed ontruiming

Onze voordelen

Door te kiezen voor onze woningontruiming met spoed service profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snelle service: binnen 24 uur een offerte
  • Zorgvuldige aanpak: rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen
  • Ervaren en professionele ontruimers: jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen
  • Milieuvriendelijke afvoer: wij werken altijd met oog voor het milieu en zorgen voor een verantwoorde afvoer van uw spullen

Neem contact met ons op

Heeft u een woningontruiming met spoed nodig? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn om de woning te ontruimen. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en zorgvuldige service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de woningontruiming.

 

Wat klanten over ons zeggen

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Very happy with the service

Timely, professional, reasonably priced.
13-02-2023 - Almere

Geweldig, wat een team. Prettige personen, complimenten

Goed team, mooi samen gewerkt. Heel erg tevreden. en zoals gezegd tot op de laatste kruimel alles weggerwerkt. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen. Uitermate tevreden.
23-12-2022 - Amersfoort

Een topervaring!

Snel, goede communicatie, prettig contact, ontzorgt, doen wat ze beloven, ziet er top uit, heel erg blij mee, vakkundig, boven alle verwachtingen uitgevoerd. Zeer tot onze tevredenheid en zeker aan te bevelen!
19-12-2022 - Hilversum

Heel prettig en professioneel

Goed contact en uitvoering
05-11-2022 - Laren

Snel en accuraat

Een duidelijke offerte en duidelijke afspraken Keuring afgehandeld.
22-10-2022 - Hilversum

Prettige intake met Martin op locatie.

De intake over de werkzaamheden verliep goed en professioneel. De ontruiming zelf verliep goed en snel en heb ik via Facetime gesprek kunnen controleren. Ook fijn dat de laatste spullen die we nog willen bewaren door jullie bij ons thuis in Bussum zijn bezorgd.
18-10-2022 - Bussum

Uitstekende service

Maandag gebeld voor een ontruiming en op woensdag uitgevoerd. Zelf niet aanwezig hoeven zijn en alles is perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
18-08-2022 - Bussum

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd door twee hard werkende medewerkers. Respectvol en rustig alles doornemend. Wij zijn heel blij hoe dit verlopen is.
16-08-2022 - Utrecht

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Martin Uijterlinde
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming.“

Martin Uijterlinde

Accountmanager

Contact