Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Het kan gebeuren dat u plotseling voor de taak staat om een woning te moeten ontruimen met spoed. Bijvoorbeeld omdat een huurcontract afloopt, een verhuizing onverwacht snel moet plaatsvinden, of na een overlijden. Een woningontruiming met spoed brengt vaak extra stress en druk met zich mee. Gelukkig kunt u rekenen op de snelle en zorgvuldige service van een professionele woningontruimer.

Onze woningontruiming met spoed service

Wij begrijpen dat u in een stressvolle situatie verkeert en zo snel mogelijk de woningontruiming wilt regelen. Daarom bieden wij onze woningontruiming met spoed service aan. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om u een prijsindicatie te geven. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en wensen.

Woningontruiming met spoed

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op snelheid en zorgvuldigheid. Allereerst komen we bij u langs voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning, zodat we een inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. Vervolgens stellen we een offerte op maat voor u op, waarin we rekening houden met de gewenste opleverdatum en eventuele extra wensen.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met de woningontruiming. We zorgen dat we alles wat u niet meer wilt hebben netjes afvoeren en dat we de woning bezemschoon opleveren. Hierbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke spullen en zorgen we dat deze veilig worden opgeslagen of afgeleverd op een door u gewenste locatie.

Spoed ontruiming

Onze voordelen

Door te kiezen voor onze woningontruiming met spoed service profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snelle service: binnen 24 uur een offerte
  • Zorgvuldige aanpak: rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen
  • Ervaren en professionele ontruimers: jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen
  • Milieuvriendelijke afvoer: wij werken altijd met oog voor het milieu en zorgen voor een verantwoorde afvoer van uw spullen

Neem contact met ons op

Heeft u een woningontruiming met spoed nodig? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen dat we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn om de woning te ontruimen. Bij ons kunt u rekenen op een snelle en zorgvuldige service, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de woningontruiming.

 

Wat klanten over ons zeggen

prima

vlot en zorgvuldig gewerkt
20-10-2023 - Doorn

Keurig conform afspraak!

Vanaf de offerte n.a.v. eerste locatiebezoek t/m oplevering na ontruiming heb ik een uitstekend gevoel gehad. Alles keurig ontruimd, conform de vooraf gemaakte afspraken.
17-07-2023 - Zeist

Wordt met zorg en volgens afspraak ontruimt

Nu mijn 2e keer dat ik gebruik hebt gemaakt van de diensten van Van Paridon. Goede en prettige communicatie, gespecificeerde offerte, redelijke prijs,met zorg ontruimd! Zeer aan te bevelen!!
25-06-2023 - Werkhoven

voor de 3e keer uitstekend

Netjes Professioneel Betrouwbaar
04-06-2023 - Leusden

Geweldig volgens afspraak en daardoor heb je geen zorgen. . .

Na het overlijden van mijn dierbare werd ik geholpen om deze klus zonder zorgen aan het team kon overlaten. Alle wensen werden met respect behandeld. Na afloop kan ik met een goed gevoel hier op terug kijken en dat geeft een goed gevoel.
25-04-2023 - Naarden

Geweldig

Werdt op hoogte gehouden hoe ver ze waren en bij vragen belden ze mij
14-04-2023 - Leiden

Uitstekend

Volgens mij zijn er wel van jullie kant verkeerkegels achtergelaten. Die kunnen jullie natuurlijk ten alle tijde ophalen.
14-04-2023 - Amstelveen

Geweldig, wat een team !

Snelle goede duidelijke offerte en afspraken. Doen wat ze beloven en op de afgesproken tijd. Alles is perfect uitgevoerd. Top medewerkers, efficiënt, vriendelijk, gezellig en goed gevoel voor humor !
07-04-2023 - Hilversum

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact