Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Heeft u te maken met een woningontruiming in Bussum? Een helpende hand vindt u hier. Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar bij gevoelige zaken. Als u te maken krijgt met een woningontruiming, dan kan dat een moeilijke en emotionele tijd zijn. Het is belangrijk dat u kunt rekenen op een professioneel en zorgzaam bedrijf dat u kan helpen bij deze klus. Bij Van Paridon Ontruimingen begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor het ontruimen van woningen, kantoorpanden en nog veel meer.

Onze ervaren en deskundige medewerkers gaan altijd nauwkeurig te werk en luisteren graag naar uw wensen. Wij weten dat het niet alleen gaat om persoonlijke bezittingen, maar ook om het zorgvuldig afvoeren van spullen die u niet meer kwijt kunt. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij altijd een milieuvriendelijke oplossing vinden voor deze spullen.

Woningnontruiming bussum

Woning ontruimen in Bussum

Als u ons inschakelt voor een woningontruiming in Bussum, dan garanderen wij u professioneel werk en een nette oplevering van de woning. Wij hebben al duizenden ontruimingen gedaan en beschikken over veel kennis en ervaring in deze branche. Wij kunnen inspelen op verschillende soorten situaties, zoals verhuizingen, overlijden, emigraties, echtscheidingen en faillissementen.

Woningontruimingen doen we in Bussum en in de omgeving zoals Naarden, Hilversum en Laren. Bij Van Paridon Ontruimingen staan wij voor u klaar bij gevoelige zaken en helpen wij u graag bij het ontruimen van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Wat klanten over ons zeggen

prima

vlot en zorgvuldig gewerkt
20-10-2023 - Doorn

Keurig conform afspraak!

Vanaf de offerte n.a.v. eerste locatiebezoek t/m oplevering na ontruiming heb ik een uitstekend gevoel gehad. Alles keurig ontruimd, conform de vooraf gemaakte afspraken.
17-07-2023 - Zeist

Wordt met zorg en volgens afspraak ontruimt

Nu mijn 2e keer dat ik gebruik hebt gemaakt van de diensten van Van Paridon. Goede en prettige communicatie, gespecificeerde offerte, redelijke prijs,met zorg ontruimd! Zeer aan te bevelen!!
25-06-2023 - Werkhoven

voor de 3e keer uitstekend

Netjes Professioneel Betrouwbaar
04-06-2023 - Leusden

Geweldig volgens afspraak en daardoor heb je geen zorgen. . .

Na het overlijden van mijn dierbare werd ik geholpen om deze klus zonder zorgen aan het team kon overlaten. Alle wensen werden met respect behandeld. Na afloop kan ik met een goed gevoel hier op terug kijken en dat geeft een goed gevoel.
25-04-2023 - Naarden

Geweldig

Werdt op hoogte gehouden hoe ver ze waren en bij vragen belden ze mij
14-04-2023 - Leiden

Uitstekend

Volgens mij zijn er wel van jullie kant verkeerkegels achtergelaten. Die kunnen jullie natuurlijk ten alle tijde ophalen.
14-04-2023 - Amstelveen

Geweldig, wat een team !

Snelle goede duidelijke offerte en afspraken. Doen wat ze beloven en op de afgesproken tijd. Alles is perfect uitgevoerd. Top medewerkers, efficiënt, vriendelijk, gezellig en goed gevoel voor humor !
07-04-2023 - Hilversum

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact