Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Van paridon ontruimt voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.

Heeft u te maken met een woningontruiming in Bussum? Een helpende hand vindt u hier. Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar bij gevoelige zaken. Als u te maken krijgt met een woningontruiming, dan kan dat een moeilijke en emotionele tijd zijn. Het is belangrijk dat u kunt rekenen op een professioneel en zorgzaam bedrijf dat u kan helpen bij deze klus. Bij Van Paridon Ontruimingen begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor het ontruimen van woningen, kantoorpanden en nog veel meer.

Onze ervaren en deskundige medewerkers gaan altijd nauwkeurig te werk en luisteren graag naar uw wensen. Wij weten dat het niet alleen gaat om persoonlijke bezittingen, maar ook om het zorgvuldig afvoeren van spullen die u niet meer kwijt kunt. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij altijd een milieuvriendelijke oplossing vinden voor deze spullen.

Woningnontruiming bussum

Woning ontruimen in Bussum

Als u ons inschakelt voor een woningontruiming in Bussum, dan garanderen wij u professioneel werk en een nette oplevering van de woning. Wij hebben al duizenden ontruimingen gedaan en beschikken over veel kennis en ervaring in deze branche. Wij kunnen inspelen op verschillende soorten situaties, zoals verhuizingen, overlijden, emigraties, echtscheidingen en faillissementen.

Woningontruimingen doen we in Bussum en in de omgeving zoals Naarden, Hilversum en Laren. Bij Van Paridon Ontruimingen staan wij voor u klaar bij gevoelige zaken en helpen wij u graag bij het ontruimen van uw woning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Wat klanten over ons zeggen

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Very happy with the service

Timely, professional, reasonably priced.
13-02-2023 - Almere

Geweldig, wat een team. Prettige personen, complimenten

Goed team, mooi samen gewerkt. Heel erg tevreden. en zoals gezegd tot op de laatste kruimel alles weggerwerkt. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen. Uitermate tevreden.
23-12-2022 - Amersfoort

Een topervaring!

Snel, goede communicatie, prettig contact, ontzorgt, doen wat ze beloven, ziet er top uit, heel erg blij mee, vakkundig, boven alle verwachtingen uitgevoerd. Zeer tot onze tevredenheid en zeker aan te bevelen!
19-12-2022 - Hilversum

Heel prettig en professioneel

Goed contact en uitvoering
05-11-2022 - Laren

Snel en accuraat

Een duidelijke offerte en duidelijke afspraken Keuring afgehandeld.
22-10-2022 - Hilversum

Prettige intake met Martin op locatie.

De intake over de werkzaamheden verliep goed en professioneel. De ontruiming zelf verliep goed en snel en heb ik via Facetime gesprek kunnen controleren. Ook fijn dat de laatste spullen die we nog willen bewaren door jullie bij ons thuis in Bussum zijn bezorgd.
18-10-2022 - Bussum

Uitstekende service

Maandag gebeld voor een ontruiming en op woensdag uitgevoerd. Zelf niet aanwezig hoeven zijn en alles is perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
18-08-2022 - Bussum

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd door twee hard werkende medewerkers. Respectvol en rustig alles doornemend. Wij zijn heel blij hoe dit verlopen is.
16-08-2022 - Utrecht

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Martin Uijterlinde
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming.“

Martin Uijterlinde

Accountmanager

Contact