Huis verkoopklaar maken

Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar als moeder natuur u benadeelt. Wanneer er iemand komt te overlijden, komt er voor u als nabestaande veel bij kijken. Natuurlijk ligt uw focus eerst bij de uitvaart, maar kort daarna krijgt u met verschillende zaken te maken zoals het huis verkoopklaar maken of bezemschoon opleveren voor de verhuurder. Wij begrijpen dat u hier niet op zit te wachten. Van Paridon ontruimingen staat voor u klaar in deze zware tijd.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Een huis verkoopklaar maken is geen makkelijke klus. Denkt u eens bijvoorbeeld aan alle spullen die herinneringen bij u oproepen. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om hier afstand van te nemen. Het liefst bewaart u natuurlijk alles. Vaak zijn de meubels (of een gedeelte hiervan) al onderverdeeld over de nabestaanden. Maar er blijven altijd wel spullen over en u weet niet wat u er mee aan moet. Hoewel wij het vervelende gevoel niet kunnen wegnemen, kunnen wij u wel helpen met de praktische kant van een verlies. Als familiebedrijf begrijpen wij als geen ander dat iedereen een steuntje in de rug kan gebruiken bij het schoon opleveren van een huis. Van Paridon Ontruimingen helpt u graag om uw huis verkoopklaar te maken en bezemschoon op te leveren in deze moeilijke periode. Onze specialisten gaan altijd vakkundig en efficiënt te werk. Licht ons in en we zijn er sneller dan de brandweer!

Huis verkoopklaar maken, maar wat doen we met de spullen?

Nadat u heeft besloten welke spullen u van uw overleden dierbare wilt behouden, gaan onze specialisten aan de slag. Alle nog aanwezige meubels worden door ons meegenomen. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geloven in vooruitgang, een beweging naar voren. Sterker, wij zijn die beweging. Wij inspireren, informeren en activeren anderen om zich aan te sluiten bij deze beweging. Daarom werken we samen met innovatieve bedrijven, universiteiten en kenniscentra om een invulling te geven aan deze doelstellingen.

Wat zijn de kosten van een huis verkoopklaar maken?

U wilt het huis van uw dierbare verkoopklaar maken of laten ontruimen voor de verhuurder maar u vraagt zich af wat de kosten hiervan zullen zijn. De kosten van het verkoopklaar maken van een huis zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid inboedel en afval, diverse herstelwerkzaamheden die gedaan moeten worden en niet te vergeten de grootte van het huis. Wij van Van Paridon Ontruimingen maken altijd een persoonlijke offerte voor u zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent.

Wat klanten over ons zeggen

Geweldig, wat een team. Prettige personen, complimenten

Goed team, mooi samen gewerkt. Heel erg tevreden. en zoals gezegd tot op de laatste kruimel alles weggerwerkt. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen. Uitermate tevreden.
23-12-2022 - Amersfoort

Een topervaring!

Snel, goede communicatie, prettig contact, ontzorgt, doen wat ze beloven, ziet er top uit, heel erg blij mee, vakkundig, boven alle verwachtingen uitgevoerd. Zeer tot onze tevredenheid en zeker aan te bevelen!
19-12-2022 - Hilversum

Heel prettig en professioneel

Goed contact en uitvoering
05-11-2022 - Laren

Snel en accuraat

Een duidelijke offerte en duidelijke afspraken Keuring afgehandeld.
22-10-2022 - Hilversum

Prettige intake met Martin op locatie.

De intake over de werkzaamheden verliep goed en professioneel. De ontruiming zelf verliep goed en snel en heb ik via Facetime gesprek kunnen controleren. Ook fijn dat de laatste spullen die we nog willen bewaren door jullie bij ons thuis in Bussum zijn bezorgd.
18-10-2022 - Bussum

Uitstekende service

Maandag gebeld voor een ontruiming en op woensdag uitgevoerd. Zelf niet aanwezig hoeven zijn en alles is perfect uitgevoerd. Zeer aan te bevelen.
18-08-2022 - Bussum

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd

Het huis is boven verwachting netjes opgeleverd door twee hard werkende medewerkers. Respectvol en rustig alles doornemend. Wij zijn heel blij hoe dit verlopen is.
16-08-2022 - Utrecht

Een geweldig team en wat een perfecte aansturing van Irene!

Geen enkele opmerking, keurig gedaan. Mijn petje af voor de inzet bij een temperatuur van 39 gr.
20-07-2022 - Leusden

Kan niets meer vinden

In sneltreinvaart tempo is het huis verkoopklaar gemaakt. Diverse dingen zijn in het ongerede geraakt en of opgeslagen? Bijvoorbeeld,kan ik geen washandjes meer vinden. De badkamer ziet er gelikt uit,echter zonder genoemde washandjes,die ik nergens in het huis kan traceren. Sonja en Irene zijn zeer voortvarend te werk gegaan,wel prettig en aardig in de omgang,echte door de tijdsdruk en tempo,was ik niet in staat exact te volgen waar wat naar toe ging.
06-05-2022 - Huizen N-H

Geheel volgens opdracht uitgevoerd.

Levering precies als beloofd op het aangegeven tijdstip en zeer nette bezorging.
01-05-2022 - Zeewolde

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Martin Uijterlinde
“In rustige of roerige tijden ik bespreek graag uw vragen over uw bedrijfsontruiming.“

Martin Uijterlinde

Accountmanager

Contact