Huis verkoopklaar maken

Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar als moeder natuur u benadeelt. Wanneer er iemand komt te overlijden, komt er voor u als nabestaande veel bij kijken. Natuurlijk ligt uw focus eerst bij de uitvaart, maar kort daarna krijgt u met verschillende zaken te maken zoals het huis verkoopklaar maken of bezemschoon opleveren voor de verhuurder. Wij begrijpen dat u hier niet op zit te wachten. Van Paridon ontruimingen staat voor u klaar in deze zware tijd.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Een huis verkoopklaar maken is geen makkelijke klus. Denkt u eens bijvoorbeeld aan alle spullen die herinneringen bij u oproepen. Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om hier afstand van te nemen. Het liefst bewaart u natuurlijk alles. Vaak zijn de meubels (of een gedeelte hiervan) al onderverdeeld over de nabestaanden. Maar er blijven altijd wel spullen over en u weet niet wat u er mee aan moet. Hoewel wij het vervelende gevoel niet kunnen wegnemen, kunnen wij u wel helpen met de praktische kant van een verlies. Als familiebedrijf begrijpen wij als geen ander dat iedereen een steuntje in de rug kan gebruiken bij het schoon opleveren van een huis. Van Paridon Ontruimingen helpt u graag om uw huis verkoopklaar te maken en bezemschoon op te leveren in deze moeilijke periode. Onze specialisten gaan altijd vakkundig en efficiënt te werk. Licht ons in en we zijn er sneller dan de brandweer!

Huis verkoopklaar maken, maar wat doen we met de spullen?

Nadat u heeft besloten welke spullen u van uw overleden dierbare wilt behouden, gaan onze specialisten aan de slag. Alle nog aanwezige meubels worden door ons meegenomen. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geloven in vooruitgang, een beweging naar voren. Sterker, wij zijn die beweging. Wij inspireren, informeren en activeren anderen om zich aan te sluiten bij deze beweging. Daarom werken we samen met innovatieve bedrijven, universiteiten en kenniscentra om een invulling te geven aan deze doelstellingen.

Wat zijn de kosten van een huis verkoopklaar maken?

U wilt het huis van uw dierbare verkoopklaar maken of laten ontruimen voor de verhuurder maar u vraagt zich af wat de kosten hiervan zullen zijn. De kosten van het verkoopklaar maken van een huis zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid inboedel en afval, diverse herstelwerkzaamheden die gedaan moeten worden en niet te vergeten de grootte van het huis. Wij van Van Paridon Ontruimingen maken altijd een persoonlijke offerte voor u zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent.

Wat klanten over ons zeggen

prima

vlot en zorgvuldig gewerkt
20-10-2023 - Doorn

Keurig conform afspraak!

Vanaf de offerte n.a.v. eerste locatiebezoek t/m oplevering na ontruiming heb ik een uitstekend gevoel gehad. Alles keurig ontruimd, conform de vooraf gemaakte afspraken.
17-07-2023 - Zeist

Wordt met zorg en volgens afspraak ontruimt

Nu mijn 2e keer dat ik gebruik hebt gemaakt van de diensten van Van Paridon. Goede en prettige communicatie, gespecificeerde offerte, redelijke prijs,met zorg ontruimd! Zeer aan te bevelen!!
25-06-2023 - Werkhoven

voor de 3e keer uitstekend

Netjes Professioneel Betrouwbaar
04-06-2023 - Leusden

Geweldig volgens afspraak en daardoor heb je geen zorgen. . .

Na het overlijden van mijn dierbare werd ik geholpen om deze klus zonder zorgen aan het team kon overlaten. Alle wensen werden met respect behandeld. Na afloop kan ik met een goed gevoel hier op terug kijken en dat geeft een goed gevoel.
25-04-2023 - Naarden

Geweldig

Werdt op hoogte gehouden hoe ver ze waren en bij vragen belden ze mij
14-04-2023 - Leiden

Uitstekend

Volgens mij zijn er wel van jullie kant verkeerkegels achtergelaten. Die kunnen jullie natuurlijk ten alle tijde ophalen.
14-04-2023 - Amstelveen

Geweldig, wat een team !

Snelle goede duidelijke offerte en afspraken. Doen wat ze beloven en op de afgesproken tijd. Alles is perfect uitgevoerd. Top medewerkers, efficiënt, vriendelijk, gezellig en goed gevoel voor humor !
07-04-2023 - Hilversum

Alles netjes achtergelaten top

Heel netjes gewerkt
08-03-2023 - KOEDIJK

Nette oplevering

Snel alles afgevoerd en schoon opgeleverd. Zelfs het trappenhuis werd gestofzuigd
23-02-2023 - Hellevoetsluis

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
“Woningontruiming, groot of klein? Wij helpen u graag met alle haken en ogen voor een soepele oplevering“

Floris van Paridon

Contact