Ontruiming na overlijden

Ontruiming na overlijden

Wanneer iemand is overleden volgt daarna vaak een emotioneel zware tijd voor de nabestaanden. Op dat moment zit u niet te wachten op lastige zaken zoals het huis leeg laten halen. Van Paridon Ontruimingen staat voor u klaar in deze vervelende periode.

Een huis leeghalen na overlijden is iets wat onaangenaam kan zijn, maar het moet toch gebeuren. Van Paridon Ontruimingen heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van het leeghalen van een woning na overlijden. Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn dit zelf te moeten doen. Daarom verplaatst Van Paridon zich in uw situatie en helpen wij u op een respectvolle manier.

Huis met spoed leeghalen na overlijden?

Het kan wel eens voorkomen dat er tijdsdruk bij komt kijken. De verhuurder wil bijvoorbeeld zo snel mogelijk het huis weer beschikbaar hebben, of het huis heeft een hypotheek en moet met spoed worden verkocht. Het huis moet natuurlijk wel leeg en schoon worden opgeleverd. Wij begrijpen dat u op zo’n moment geen zin heeft om dit allemaal te regelen. Neem direct contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Van Paridon Ontruimingen denkt met u mee.

Kosten van een huis leeghalen na overlijden

Als u door zo’n stressvolle periode gaat is het laatste dat u wilt te veel nadenken over complicaties. Maar u wilt toch graag een huis laten leeghalen en vraagt u af wat de kosten hiervan zullen zijn. Wij begrijpen dit volledig en helpen u graag met het maken van een schatting van de kosten. Het kan voor ons lastig zijn om vooraf een indicatie van de kosten te geven. De kosten van een huis leeghalen na overlijden zijn van verschillende  factoren afhankelijk:

  • Hoe groot is het huis?
  • Hoeveel spullen staan er in het huis?
  • In welke staat moet het huis opgeleverd worden?

Eén van onze specialisten komt bij u langs om de grootte van de inboedel te bepalen. Daarnaast is het de vraag welke spullen u wel en niet wilt behouden. Veel spullen zijn vaak al verdeeld door de nabestaanden, maar er blijven bijna altijd spullen over. Als de specialist een duidelijk beeld heeft gekregen van de situatie kan hij een schatting maken van de werkzaamheden. Nadat wij een indicatie voor u hebben gemaakt met een vooraf vastgestelde prijs komen wij, na akkoord, het huis leeg halen en bezemschoon opleveren.

Contact